Hartelijk welkom op de website van Biljart Club Aladna 

De vereniging is opgericht in 1998 en had toen zijn onderkomen bij Sporthal Aladna (de oude naam van Aalten). In 2004 verhuisde de vereniging en vanaf dat jaar had het haar onderkomen bij Cafe-restaurant-biljart-cafetaria Karpermeer, van Asmond en Janneke, Haartseweg 2a te Aalten. In 2019 stopten Asmond en Janneke met Karpermeer en vond de biljartvereniging onderdak bij Cafe Misterpoort, Misterstraat 11 in Bredevoort.

 

Onze club telt in het seizoen 2019/2020 16 leden, verdeeld over 4 teams. 

Team 1 (driebanden), bestaat uit: Andre Bussink, Theo Hunting en Gerrit Groot-Wassink. Dit team speelt haar wedstrijden in de B2 klasse. Zij spelen hun thuiswedstrijden op de donderdagavond.

Team 2, bestaande uit: Asmond de Jong, Hans Derksen, Carry Hoeksema en Kang Ming Ling, komt uit in de C1 klasse en speelt haar thuiswedstrijden op vrijdagavond.

Team 3, bestaande uit: Johan Coenradi, Jan Eenink, Jan ter Horst en Dolf Coenradi, komt uit in de C2 klasse, zij spele hun thuiswedstrijden op donderdagavond.

Team 4 bestaat uit: Arno Coenradi, Vincent Huitink, Wim Lammers, Agnes de Jong en Annet Wentink. Zij komen uit in de C4 klasse en spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond.

 

 Onze kleding wordt gesponsort door:

AB-kitwerken van Andre Bussink

en

Schoonmaakbedrijf de Hoeve van Johan Coenradi.

Wij danken deze bedrijven voor hun gulle gift!

 

Wij spelen in het district Berkel en Slinge in de Achterhoek en zijn via het gewest Noord-Oost-Nederland aangesloten bij de

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

De speelavonden beginnen om 19.30 uur.

Kom eens aan voor een gezellig biljartavondje!

Nieuwe leden zijn altijd welkom, dus meldt je aan als lid van onze vereniging!  

Dat kan via 06-13705487,  willemina87@ziggo.nl!

 

Met vriendelijke groet,

b.v. B.C.A. Aalten